torstai 5. joulukuuta 2013

Ilman otsikkoa :-)


" Olipa tavoite mikä hyvänsä, hyvien asioiden saavuttaminen vie aikaa. Kymmenen kiloa rasvaa ei katoa huomiseksi, vaikka istuisit koko yön tv-shopin saunavyö päällä. Litteä vatsa ja V-selkä eivät ilmaannu ensi viikolla, vaikka "oppisit" tuhat kahvakuulaliikettä nyt heti. Jos syöt joka päivä roskaa, on turha odottaa milloinkaan näyttäväsi timantilta." (lainaus yllä olevasta kirjasta)

Tuollaisen kirjan bongasin jostain "jumppalehdestä" ja kävin kirjastosta lainaamassa. Olen lukenut jo jonkin matkaa, hyvä kirja on koska huumoria on mukana, suosittelen. Olen havainnut nyt parina iltana hyväksi systeemiksi laittaa piikkimatto selän alle ja lukea kirjaa, kyllä hetken päästä rupeaa nukuttamaan :-)
" Piikkimatto rentouttaa tehokkaasti, tuoden luonnollista apua mm.lihasjännityksiin, erilaisiin niskavaivoihin, stressiin, krooniseen kipuun ja uniongelmiin" kerrotaan netissä.

Putkirullaakin on testattu ja vaikuttaa hyvältä kapineelta ja varmasti onkin kunhan oppii kunnolla sitä käyttämään. Rullan mukana tuli aika suppeat ohjeet, onneksi netistä (pakkotoiston sivuilta) löytyi oikein hyvät ohjeet kuvineen.

Tänä aamuna suunnattiin isännän kanssa salille. Tein selkätreenin ja vatsoja. Oli hyvä että oli mies mukana vahtimassa muutaman liikkeen tekniikkaa. Kulmasoutua on paljon kivempi ja helpompi mielestäni tehdä tangolla kuin käsipainoilla :-) Hyvä treeni oli.

Päivä menikin kauppoja kierrellessä. Joululahjoja piti suunnitella ja käydä Punnitse ja Säästä-kaupassa :-)
Sekä ostamassa Sport life nutritionin Kerosenea, jota otan ennen treeniä. Yhden purnukan olen tuota käyttänyt ja hyväksi sekä hyvänmakuiseksi havainnut.

Huomenna luvassa ainakin käsijumppaa, ulkoilua ja kotihommia :-)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti