sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Lunta näkyvissä :-)


Todistettavasti satoi lunta viikonloppuna näillekkin nurkille, mutta saas nähdä onko sitä kohta enää yhtään jäljellä. Koirat oli innoissaan lumesta, varsinkin tuo pikkuherra. Kai sitä innostui vähän itsekkin kun piti illalla lähteä kuvailemaan ulos :-)
Viikonloppu oli ihan "tavallinen", tai ei oikeastaan, sikäli että kotona oli lähes koko viikonloppuna vain yksi lapsista. Vähän outoa mutta ihan mukavaa, viettää laatuaikaa niinkin.
Ulkoilemassa tuli siis käytyä ja vähän kaupoissa. Neidille yritettiin metsästää kenkiä, mutta eihän mitkä tahansa (ainakaan äitin ehdottamat) kelpaa. Kengät jäivät vielä ostamatta..

Pahempaa tautia mulle ei siis tullut joten salillakin viikonloppuna käytiin. Otin kyllä aika iisisti, eilen käsiä treenasin ja tänään jalkoja & vatsoja. Mukavaa vaihtelua oli tälläinen "volyymiviikko", huomenna alkaa ihan normi treeniviikko taas. Tiistaina olisi tarkoitus ehkä yhden tutun kanssa mennä kuntothaitreenejä kokeilemaan.

Tavoitteista yhdessä aiemmassa tekstissä kirjoitin. Itseni täytyisi yhdeksi liikuntaan liittyväksi tavoitteeksi ottaa ehdottamasti venyttely. Venyttelen ihan liian vähän, olenkin kuin rautakanki, olen aina ollut. Ei muka jaksa ja kerkiä, se on niin helppo skipata vaikka tärkeä juttu on.
                                       
Tänään olen taas tuskaillut sitä ettei aika (mukamas) riitä mihinkään, vapaapäivät katosi taas silmänräpäyksessä. Siltä ainakin tuntuu. Ehkä täytyisi ruveta tekemään jonkinlaista ajankäyttösuunnitelmaa kalenteriin :-)

Nyt täytyy ruveta vääntämään iltapalamunakasta johon tulee kananmunien sekaan paprikaa, sipulia ja kinkkua, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti