lauantai 28. joulukuuta 2013

Viikonloppujuttuja ja hyvää fiilistä

Perjantain lehtiotsikot..

Aika hurja otsikko.. Juttua/lehteä en ole lukenut enkä sen tarkemmin siis sisältöä tiedä.. Mutta onhan ylensyömisellä kaikenlaisia seurauksia jos lähtee vähän lapasesta, örk. Onneksi ei itselle noin käynyt :-)
Joulu on siis ohi, hyvä niin, mukavaa oli palata "arkeen", tosin töihin menen vasta maanantaina eli oikeastaan arki alkaa vasta sitten, silloin on enemmän ipanoitakin paikalla. Vapaat on menneet kuin siivillä mutta olen kyllä nauttinut olostani, en ole juurikaan uhrannut ajatustakaan työasioille ja olen nukkunut niiiin hyvin ja pitkiä yöunosia. Ihanaa.

Perjantaina kävin jumppaamassa jalat (ja vatsat). Tein vielä normiohjelmani lisäksi maastavetoja smithissä (ilman painoja). Toi lantionnostoliike on kyllä niin huippu persusliike :-)


Eilen sain rakkaan vieraan, nimittäin isäni kylään viikonlopuksi. Esittelin iskälle putkirullausta ja annoinkin oman rullani hänelle kotiinviemisiksi. Hankin sitten itselleni uuden :-)
Muutamia kauppoja käytiin kiertämässä, toiveissa oli ostaa saamallani lahjakortilla treenipöksyt mutta en löytänyt mieluisia, vielä. Tai no, löysin mutta liian kalliita olivat. Pakko oli ostaa uudet mustat kapeat "strech-farkut" kun entiset lököttää päällä, mahduinkin kolmea numeroa pienempiin pöksyihin, jeij. 
Ostin myös itselleni voimakuminauhan jonka hankkimista olen suunnitellut jo jonkin aikaa, nyt voi kotona omassa rauhassa harjoitella leuanvetoa. Ostin toiseksi vahvimman kumpparin joka keventää juuri sopivasti, heti kotona piti testata (meillä on siis leuanvetotanko johon tuon viritän)


Tälle päivälle tuli pieniä onnistumisen iloja, omaan jaksamiseen liittyen. Testasin punnerruksia, tällä kertaa "miesten tyylillä" polvet irti lattiasta ja hitsi minähän jaksoin jo muutamia kertoja niinkin. Myöskin voimapyörää testasin taas ja jaksoin silläkin rullailla. Tuollainen alla oleva härveli siis se..
Noin puolentoista kuukauden aikana olen treenannut masuja kahdesti viikossa niin varmaan siksi tuo "pyöräily" onnistui nyt paremmin.
Illalla lähdettin lenkille isännän kanssa ja aikomuksena hölkätä osa matkasta. Käytiin 6,4 km:n lenkki, josta yhteensä noin kolme kilsaa hölkättiin. Yllätyin iloisesti miten ihmeen hyvin jaksoin vaikka viimeksi olen hölkkäillyt kesällä. Tihkusateinen raikas ilma olikin aivan ihana lenkkeilylle, jotain iloa siis myös tästä lumettomuudestakin. No, tästä on hyvä jatkaa hölkkäharjoituksiakin :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti