perjantai 24. tammikuuta 2014

Se on taas se aika ..

Kun kiukuttaa ja mikään ruokamäärä ja unenmäärä ei ole tarpeeksi.. Ehkä kurjinta on lamaannuttava väsymys, kyllä on melkoista riesaa että moiset peeämässät pilaa viikon joka kuukaudesta, örk. No, aina on vain lohduttauduttava että kohta se on taas ohi.. Onneksi on jo oppinut tuntemaan itsensä niin tietää miten reagoi ja miten pitäisi toimia. Liikunta on hyväksi tähänkin vaivaan sekä se että saisi levättyä tarpeeksi.
Tänä aamuna otin jo kierroksia työmatkalla kun runsaasta vaatemäärästä palelin koko matkan ja vielä töissäkin, sekä kiukuttelin kun ei auton lämmitystöpseli meinannut mennä heti pistorasiaan, hah. (Ja nyt kiukuttaa kun tämä blogin muokkaus ei toimi niinkuin haluaisin..argh)

Kaikesta tuosta huolimatta, viikko on mennyt ihan mukavasti kuitenkin. Töissä entistä rataa, salitreenejä kolme tähän mennessä tälle viikolle ja pari lenkkiä. Kahtena aamuna on tullut lenkkeiltyä koirien kanssa naama jäässä pieni lenkki ennen töihin menoa, tänä aamuna pakotin isännänkin mukaan (se kun muutama päivä sitten erehtyi lupaamaan että perjantaiaamuna lähtee mukaan), ei aikonut ottaa tavaksi :-)

Kylmää kyytiä...

Tiistaiaamuna kävin tekemässä oikeinkin hyvän olkapäätreenin ennen töihin köröttelyä ja lisäksi kerkisin vähän jalkojakin kevyesti jumppailla. Tällä viikolla muutinkin vähän systeemiä eli nyt yritän tehdä isommilla painoilla lyhempiä sarjoja. Hyvä systeemi ja tuntuu toimivalta mulle. Keskiviikkona tein selkä- ja vatsatreeniä ja eilen kätösiä, ilokseni jaksoin tehdä hauiskääntöjäkin isommilla painoilla kuin ennen :-) Ilo se on pienikin edistyminen, ainakin mulle. Selkätreenin aluksi halusin taas kokeilla leuanvetoa isännän avustuksella. Tälle viikolle tuli kaksi iltareeniä joten joutui soveltamaan suunnitelmaansa kun porukkaa oli paljon treenaamassa eikä voinutkaan tehdä treeniä niin kuin olisi halunnut. Joten tuosta syystä aamutreenit olisi parhaita. Mutta olihan mulla parasta seuraa iltasalilla kun rakas ystävä oli myös treenaamassa, yhdessä siellä sitten "lankutettiin" :-)


Tärähtänyt kuva ja kuvattava :-)


Pitäisi vissiin opetella oikeasti "relaamista", meinaa taas ressata se että viikonloput menee kuin siivillä ja vapaa-ajalla ei kerkeä tehdä kaikkea mitä haluaisi :-/ Pitäisi opetella elämään enemmän hetkessä ja olla tyytyväinen että nykyään edes saa enemmän aikaiseksi kuin reilu vuosi sitten, pitäisi olla ressaamatta (mutta helpommin sanottu kuin tehty...) Olen myös harmitellut pari päivää kun en ole ehtinyt tännekkään raapustaa, paljon on ollut ajatuksia mutta nyt taas tuntuu ettei muista niistä puoliakaan.
Koko viikon olen ihastellut auringonpaistetta työpaikan kahvihuoneen ikkunasta, toivottavasti viikonloppunakin paistaa aurinko että saa ihastella sitä ulkoillessa. Huomenna onkin salitreffit kaverin kanssa ja sunnuntaille treeniä myöskin. Lisäksi ulkoilua ja kotona oloa, ainakin, saas nähdä mitä muuta ehtii :-)

En voinut olla ostamatta tätä :-)
Viikonlopuksi lukemista








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti