maanantai 6. tammikuuta 2014

Tutustumisia ja tuplajumppaa

Päivät on aivan sekaisin, omassa päässä, kuvittelen tänään olevan sunnuntain vaikka onkin maanantai :-) Noh nyt kai on nää ylimääräiset pyhät on ohi.
Eilen kävin selkää treenaamassa. Ihan ekana kokeilin taas leuanvetoa eri otteilla, voimakuminauha oli apuna tietenkin. Kulmasoututekniikkaa piti myös taas harjoitella, isäntä oli mukana vahtimassa. Sain kyllä neuvoja yhdeltä herrashenkilöltä myös joka usein salilla on samaan aikaan. Mutta eipä se minua haittaa, mielellään vinkkejä otan vastaan viisaammilta.
Treenin lopuksi kokeilin vielä leuanvetoja tehdä siten, että mies auttoi jaloista ja olikin paljon mukavampi oli niin tehdä, kun kuminauhaa apua käyttäen liike on heiluvaa.



Siinä pari kuvaa eiliseltä. Vetoremmit olen hankkinut mutta en ole niitä juurikaan jaksanut viritellä, koen ne niin hankaliksi (pitäisi vaan opetella käyttämään), olen haaveillut Versa grippseistä, kertokaa kokemuksia niistä? 
Illalla kipitettiin vielä pieni hölkkälenkki isännän ja koirien kanssa. Ilokseni olen huomannut että ruho alkaa vissiin jo tottua moiseen kun lonkankoukistajat ei enää tuosta hölkästä kipeydykkään.
Tänään oli kahdella kuntosalilla avoimet ovet, aamulla suunnattiin ensin toiselle tekemään hauis/ojentajajumppaa. Olin kuin Liisa ihmemaassa ja tunsin oloni orvoksi vaikka ilokseni sain jutustella muutaman tutun kanssa. Mies oli aiemmin käynyt kyseisellä salilla joten osasi neuvoa kaikki härvelit. Pääsin testaamaan vekotinta jolla voi tehdä kevennettyä leuanvetoa tai dippiä. Se oli ihan jees, dippiä sitten sillä ähräsin. Sain tehtyä ihan hyvän käsijumpan kuitenkin vaikka porukkaa oli tupa täynnä ja vähän sai ihmetellä välillä että mitähän tekisi. 
Iltapäivällä suunnattiin sitten toiselle salille, meillä oli kaksi innokasta omaa tyttöäkin mukana jotka myös testailivat joitain laitteita. Kuntosali oli pienempi kuin olin kuvitellut mutta sellainen "selkeä", muutama laite oli oikein erityisen hyvä joista tykkäsin. Salilla oli myös porraskone jota pääsi kokeilemaan, ihan hyvä systeemi oli ainakin pienen kokeilun perusteella:-) Tein sitten kevyen jalkajumpan siellä. 
Jumppia olisi ollut tarjolla molemmilla saleilla mutta en oikein ole jumppaihminen, jos jumppaan menisin niin se pitäisi olla hyvin simppeli koska muuten sekoaisin askeleissani.. 

Kaikenlaista kivaahan olisi tässäkin kylässä mahdollista harrastaa jos olisi intoa ja aikaa (niin ja rahaa). Harrastin viime keväänä kuntopotkunyrkkeilyä ja tykkäsin siitä ihan hirmuisesti. Nyt ilokseni kuulin, että kyseinen touhu alkaa uudelleen tänä keväänä, jihuu, toivon että uskaltaudun sinne uudestaan.

Huomenna se alkaa, ihan oikeasti arki ja uusi työ, kokopäivätyö ja etukäteen jo murehdin miten aika mahtaa riittää sitten kaikkeen mihin toivoisi sen riittävän.. ja miten sitten jaksaakaan. Todennäköisesti ainakin huomenna töistä tultua kaadun puolikuolleena sänkyyn, huoh. Aamulla meinasin kipaista salilla ennen töihin menoa kun vielä energiaa on siinä vaiheessa :-) Seuraava treeni sitten loppuviikosta. Eli...täytyy vain ajatella että nämä asiat on vain järjestelykysymyksiä ja kyllähän ne muutkin ihmiset kerkiää harrastaa vaikka kokopäiväduunia tekevätkin eli kai minäkin kerkiän.

Nyt isken piikkimaton selän ja alle ja makaan siinä hetken joten kauniita unia :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti