maanantai 21. huhtikuuta 2014

Inbodya ja urheilua

Eilen aamulla kävin ekaa kertaa elämässäni Inbody-mittauksessa, vuosi sitten jo harkitsin asiaa ja nyt todella harmittaa ettei tullut silloin käytyä. Mittaajakin sanoi, että olisi ollut mielenkiintoista seurata tuloksia kun vuoden aikana on se 16 kiloa kadonnut. Mielenkiinnon vuoksi nyt oikeastaan tuohon mittaukseen menin ja koutsin mukaan tulos oli sitä mitä oli odotettavissa. Olen ihan tyytyväinen, kaikki arvot oli "normaaliasteikolla", vyötärö-lantiosuhde pykälän yli viitearvon. Mittaaja sanoi, että viskeraalisen rasvan osuus on ihannetasolla, hyvä niin.
Sieltä kurvasin sitten kiireellä nälissäni kotiin aamupuurolle ja melkein heti treenaamaan ihanaisen naisen kanssa. Tehtiin yhdessä rintatreeni ja kyllä tänään sen tuntee, että hyvä treeni olikin. Ja olihan se, huippua treenata kun toinen oli kokoajan tsemppaamassa ja auttamassa kun vuoronperään tehtiin.
Ensin tehtiin smithissä vinopenkkipunnerrusta ja taas harmittelin, ettei meidän salilla ole sellaista kevennettyä smithiä joka tuollakin oli. Sen jälkeen tasapenkillä punnerrusta tangolla, se oli mulla ihan hakusessa, tekniikka siis koska olen sitä tosi vähän tehnyt. Viimeisessä sarjassa vasta alkoi sujua paremmin ja vakaammin.'

Viimeiseksi tehtiin ristikkäistaljaa, yleensä teen vien siinä käsiä aika "alas", tällä kertaa tehtiin näin


Aikamoinen tikkukinttu tuossa kuvassa, noihin kyllä pitää saada lisää lihaa :-)
Lopuksi tein pari habaliikettä käsipainoilla ja kamukin jäi jatkamaan vielä omaa olkapäätreeniään. Tuli tosi hyvä mieli kun yksi tuttu nainen tuli sanomaan salilla, että oli tutkaillu minun blogia, kehui miten hyvän työn olen tehnyt (kiitos sinulle, tätäkin kautta). Sanoi, että "jatka samaan malliin". Juuri niin meinaan tehdäkkin.

Hyvällä mielellä siis ajelin salilta kotiin ja iltamassa käytiin vielä Kepan ja hauvojen kanssa tunnin lenkki, metsässä tietenkin.Tänä aamuna tein ekaa kertaa tattaripuuroa (ostin tattarihiutaleita joskus kun tein "proteiinimysliä" ) Tuumasin kyllä ettei oo mun juttu vaan pysyttelen kaurapuurossa, nam. Puuron jälkeen kävin vajaan tunnin lenkin ja tuumailin josko jäisin tuonne metsään asumaan.Aivan ihanat pääsiäisvapaat on ohi ja kohta täytyy kiiruhtaa työmaalle. Huomenna meinaan startata uuden saliohjelman.

Aurinkoista viikkoa <3

Toivottaa Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti