lauantai 12. huhtikuuta 2014

Mikä otsikoksi?

Alunperin meinasin laittaa otsikoksi että puntari on paras ystäväni nykyään.. Mutta Kepakin arveli, että se tarkoittaisi ihmisvaakaa eikä talousvaakaa niinkuin tarkoitus oli. Talousvaakan kanssa tässä tiiviisti elellään mutta se on oikeastaan aika helppoa. Blenderi on mun toinen paras ystävä. Paino on tippunut lisää ja oh my god kun rupesin jo aamulla pelkäämään, että ne vaivalla hankitut lihaksetkin (mitkä lihakset?)  kutistuu.. Toivottavasti ei. Terhi sanoikin, että painon ei tarvitsisi juurikaan enää tippua. Terhi myös laittoi uutta ohjeistusta ---> aerobista mukaan ohjelmaan.. Meinaan siis tutustua esim. porrastreeniin.

Kuulumisia menneeltä viikolta joka on ollut kaikin puolin mukava. Torstaiaamuna mentiin aamulla salille ja kerkesin tehdä treenin ennen kuin piti kiiruhtaa töihin, eläkeläislaumakin oli jo lähtenyt alta pois.
Takakoipiosastoa oli luvassa ja teinkin ensin sumokyykkyä smithissä. Lisäksi tein reidenkoukistusta istuen, lantionnostoja levypaino masun päällä sekä mavea


Siinä se tikkukoipi jumppaa... Totesin taas, että tarviis käyttää niitä vetoremmejä kun pelottaa tuota tehdessä että tanko tippuu kourasta.. Muuten ihan huippuhyvä liike.
Olitiin juuri salilta lähdössä kun kamuseni Noora tuli treenaamaan, Kepa nappasi meistä sitten vielä kuvan

Oonks mä muka jotenkii pienen näköinen :-)
Salilta kiireellä kotiin ja palkkari ja välipalaa naamariin ja samoilla tulilla töihin. Iltamassa olikin hyvä fiilis töistä päästessä kun päivän jumpat oli jo tehty.
Eilen oli tarkoitus käydä hanskajumpalla, mutta ei sitten mentykään, ilta menikin ruokakauppa- ym. asioilla, nyt on taas parsaakin ainakin muutamaksi päiväksi, hah.

Vähän tympeät ilmat tuli viikonlopuksi, mutta onneksi se ei salitreenejä haittaa eikä huomista Fitness Classic-reissua. Aamulla herättiin jo ajoissa ilman kellonsoittoa kuitenkin, puurot ja laturit kiskaistiin masuun ja lähdettiin treenaamaan Kepan kanssa. Eilinen käsijumppa siirtyi siis tälle päivälle, sen lisäksi treenasin etureidet.
Prässiä ensin, mutta siinä en saanut nyt jostain syystä kunnon tuntumaa em. lihaksiin joten seuraavaksi siirryin tekemään hackia


Hackin jälkeen tein samaa kuin edellisessä etureiskatreenissä. Kyllä kolmen setin jälkeen tuntui, etten kävele enää.. ja siltä saattaa tuntua huomenna. Sitten siirryin käsitreeniin. Tein tällä kertaa haboja ja ojentajia vuoronperään. Pitkästä aikaa tein taljassa hauista, heti tuli "tuska" lihaksiin kun oikein hitaasti ja hartaasti sitä tein.


Toiveissa siis, että se hauis joskus kasvaisi, yritys on kova, huoh. Sitten ojentajia


Olen tykästynyt tuohon dippailuun, lopuksi teen aina sellaista pientä liikettä niin johan tuntuu. Tein hauista taljassa narulla jota en aiemmin ollutkaan tehnyt, mutta se osui ja upposi ja teen kyllä jatkossakin joskus. Ojentajat saivat vielä liikettä taljassa tangolla sekä narulla tehtynä. Tuon dippailuhomman lisäksi tuo taljaliike on mulle paras, niillä saa paremmin lihaksiin tuntuman. Lopuksi tein hauiskääntöjä käsipainoilla. Kaikkinensa hyvä treeni oli ja hyvä fiilis jäi.

Kepa karkasikin illaksi jääkiekkopeliin, minä meinaan värjäillä tuggaa ja relata. Maltankohan ensi yönä nukkuakkaan kun huomenna suunnataan kohti Helsinkiä, huh, mä olen ihan täpinöissäni!
Tähän loppuun yksi kuvavertailu jonka tein (aika kamalaa...ei oo pakko kattoo)Lapset on sitä mieltä, että mun pääkin on kutistunut.. No onhan sekii tavallaan kun päästäkin on ylimääräiset leuatkin lähteneet ja poskista enin pyöreys. Kepa tuumasi, ettei muista enää aikaa kun olin...ööö..pulleampi. Rupesin miettii, etten muista itsekkään. Tai muistan sen itseinhon joka aika usein vaivasi mieltä. Mutta kuvat kertovat jos pääkoppa ei tajua todellisuutta ja tapahtunutta. Täytyy myöntää, että tyytyväisempi olen kyllä tuohon oikean puolimmaiseen kuvaan... En kyllä olisi IKINÄ uskonut, että tuollaisia kuvia itsestäni julkaisen, mutta...ehkä se voi olla todiste siitä ainakin mulle itselleni, että jos yrittää tarpeeksi niin voi muuttua. Mietin myös, tänäänkin, sitä miten suuri muutos minun ajattelumaailmassa on tapahtunut, syömisen ja monen muunkin suhteen, siitä olen tyytyväinen.

8 kommenttia:

 1. Vau!! Hienon tuön oot tehny! :D

  VastaaPoista
 2. Huikean työn olet tehnyt :) Ja parastahan näitä muutoksissa on se, että niistä tulee pysyviä elämäntapoja, eikä vain hetkellisiä dieettejä. Hienoa Satu.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että julkaisit kuvat! Aivan huippu hieno muutos :) Upeeta!

  VastaaPoista
 4. Mahtava muutos!
  Tiukka mimmi olet :D!

  VastaaPoista