lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannusjuttuja

Onneksi ei sade meitä juurikaan juhannusaattona kastellut, päästiin Repovedelle tekemään pieni retki, käytiin paistamassa makkarat ja ihastelemassa maisemia. En niihin maisemiin kyllä ikinä kyllästy.


Lapset tykkää myös ja käymmekin tuolla useamman kerran vuodessa. Tällä viikolla seikkailessani netissä löysinkin lähialueelta useammankin paikan joissa haluan kesän aikana käydä. Saisi vain aurinkoiset ja lämpimät ilmat tulla takaisin.
Juhannusvieraiksi saatiin minun isä puolisonsa kanssa. Lähdettiinkin juhannuspäivän ajelulle Verlaan. Siellä oli pieni kahvila ja muutama pieni käsityökauppa. Meinasin ostaa Kepalle tuliaisiksi navanlämmittimen mutta ostin kuitenkin nekun. Kaikkea kivaa ostettavaa olisi kyllä löytynyt.


Suomessa on vaan niin paljon nättejä paikkoja ja luonto on niiiiin kaunista, varsinkin kesäisin. Kyllä tuollaisissa maisemissa mieli rauhoittuu.

Reissusta kotiuduttua lähdin hyvällä mielellä tekemään jalkatreeniä. Täytyykin sanoa, että teinkin tosi hyvän treenin ja veikkaan takamuksen olevan huomenna kipeä. Ensin tein pitkästä aikaa askelkyykkyjä smithissä, mielestäni tuo onkin paras liike persuuksille pitkällä askeleella tehtynä.


Askelkyykyn jälkeen tein lantionnostoja ja pakarapotkuja vuoronperään, eikä kyllä tarvitse tehdä kuin pientä liikettä että tuntuu.


Lopuksi vielä jalkaprässiä istuen ja reisien koukistusta istuen. Hyvällä draivilla siitä sitten pyyhälsin kotiin ja lasten kanssa lenkille, tosin melko lyhyeksi se jäi kun alkoi vettä ripsiä. Kotona sain jopa aikaiseksi vielä putkirullailua ja venyttelyä koipisille. Nyt voikin tyytyväisin mielin lähteä köllöttämään peiton alle ja miettimään uusia retkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti