perjantai 20. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Keskiviikkona tein sen, kävin nimittäin salilla. No eihän siinä mitään mutta pitkästä aikaa fiilis oli oikeinkin kohdillaan. Treenasin jalkojen lisäksi vähän olkapäitä. Hyvä ja tyytyväinen mieli oli kotimatkalla. Kai se on vaan niin että kun tuollainen kausi vai mikälielaiskuusaika iskee, niin jonkin aikaa siinä pyörii ja sitten se on ohi? Jotkin asiat vaativat oman aikansa.


Nyt alkaa fiilis olla taas kohdillaan, eilenkään ei tehnyt mieli könytä peiton alle tirsoille vaan Kepan kanssa salilla käytiin. Selkää treenasin enkä nyt ollenkaan saliohjelmani mukaan vaan soveltaen. Ensin leuanvetoharjoituksia ja tätä meidän salin uutta härveliä


On muuten tooooosi hyvä laite, vähän erilaisen tuntuman saa kun tekee nenä toiseenkin suuntaan. Lisäksi tein ylätaljaa lapiokahvalla, kulmasoutua tangolla (jossa muuten on löytynyt vihdoin tosi hyvä tuntuma)
Salin jälkeen kävin kahvittelemassa ihanan kamuni kanssa, aika meni kuin siivillä ja tuntui että juttua olisi riittänyt ties kuinka pitkäksi aikaa. Toivottavasti pian taas nähdään ja jatketaan juttua.

Ihan mahtavaa sekin kun on yksi lisävapaa tähän viikkoon, olen niin odottanut näitä vapaita, sitäkin että saa aamulla nukkua pitempään kuin kuuteen. Pitkien unienkin ansiosta hyvin jaksoi aamulla tänäänkin taapertaa salille ja treenata vähän kätösiä. Ennen viikon vaihtumista tarkoitus vielä yhdet treenit käydä tekemässä.

Yhden eilisen somessa olleen uutisen vuoksi pysähdyin minä (kuten ehkä moni muukin) miettimään tätä elämän rajallisuutta. Sitä miten kaikki voi muuttua hetkessä. Sitä miten hyvin loppujen lopuksi asiat on. Tällä hetkellä olen kiitollinen, perheestä, terveydestä, ystävistä ja muista rakkaista ihmisistä jotka on minun elämässä. Siitä että on mahdollista harrastaa, joka päivä saa mahansa täyteen ruokaa, siitä että illalla saa käpertyä rakkaansa kainaloon. On monta syytä olla tyytyväinen.
Moni on suunnannut mökille juhannuksen viettoon, me vietetään juhannusta kotona koska molempien kotipaikka on niin kaukana. Mutta näin on hyvä, rakkaitten kanssa, vaikka muutama perheenjäsen kotoa tänään puuttuukin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti