sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Mikä auttaa pahaan mieleen?

Ensimmäisenä sanoisin liikunta, luonto ja punttitreeni. Ai niin ja pahan mielen purkaminen ystävien kanssa. Olen tainnut aikaisemmin myös todeta, että nuo edellämainitut lääkkeet tehoavat myös ketutukseen. Oletteko samaa mieltä? Parempi lähteä liikkeelle kuin jäädä märehtimään asioita vaikka sängyn pohjalle. Tänään havahduin miettimään, että kohta alkaa olla puolitoista vuotta tätä eläntapamuutosta takana, miten aika voi mennä niin äkkiä...

Treenit kulkee taas, oikeinkin hyvin. Olen ottanut "asenteen", että teen mitä huvittaa tai siis lähinnä niitä liikkeitä mitä huvittaa, mahdollisimman monipuolisesti kuitenkin. Lauantaiaamuna taapersin tekemään olkapää- ja ojentajajumppaa. Oikein hyvän treenin sainkin aikaiseksi. Ensin superina etuolkapäitä (nosto takaa alataljasta eteen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan)ja vipareita sivulle käsipainoilla. Aijai, että tuntuikin. Noiden lisäksi pystypunnerrusta ja penkillä kyljellään maaten sivuolkapäitä minipainolla. Lopuksi vielä takaolkapäitä pari eri liikettä. Ojentajille tein vain kolme eri liikettä, dippailua penkin reunalta, taljassa narulla ja tangolla vastaotteella. Mutta tuntui riittävän sekin, käsivarsissa tuntuu kyllä.
Hyvästä treenifiiliksestä kertoo ehkä myös se, että lähdin illalla salille uudestaan, persusjumpalle. Ensimmäisenä inhokkia eli prässiä


Äh, I hate it, ainakin tällä hetkellä. Prässin jälkeen tein vuoronperään pakarapotkuja ja lantionnostoja. Lopuksi réisien koukistusta istuen, sitä kun tekee kintut yhdessä eteenpäin nojaten saa taas vähän erilaisen tuntuman. Jes, perille meni, sen huomasi tänään.

Aamulla lähdin Susannan kanssa selkäjumpalle, hyvin mahduttiin huitomaan kun oli vain muutama meidän lisäksi. Leuanvetoharjoituksia kuminauhan avulla alkuun ja siitä sitten homma jatkui. Kun olen nyt niin mukavuudenhaluinen ja teen mitä huvittaa, päätin tehdä niitä mun lemppariselkäliikkeitä. Ensin salin uudenkarheaa selkävekotinta ja ylätaljaa


Kulmasoutua tangolla tein myös (t-kulmasoutu on ihan yök) ja tätä joka on myös lemppari, koska tuntuu niin hyvin


Kurjaahan tuossa on se, että joutuu niskaa jännittämään. Jos laittaisikkin tyynyn pään alle ensi kerralla... No, hyvä jumppa, hyvä mieli. Huomenna tuntuu varmaan siis lisäksi muuallakin kuin perslihaksissa.
Päivä jatkui mukavasti koska tapasin pari ihanaista kamua. Iltapäivällä alkoi TAAS vesisade, se meinasi synkistää mieltä ja aiheuttaa väsymyksen. Ei huvittanut sateeseenkaan tällä kertaa lähteä rämpimään. Ruokia piti taas tietenkin urakoida itselle ja perheelle, myös pannaria väänsin. Aamun välipalaksi on taas tullut rahka, hyvää ja helppoa.
Näillä eväillä jaksaa lähteä aloittamaan uutta viikkoa, mukavaa ja toivottavasti aurinkoisempaa viikkoa myös sinulle joka tätä eksyt lukemaan.2 kommenttia:

 1. Onhan se monin tutkimuksin todettu, etttä masennuksen hoitona liikunta ja mielihyvän tuottaminen jeesaa enemmän kuin lääkehoito.
  Mulle ei ole tullut vielä kertaakaan tunnetta etten viitsisi lähteä salille, mä olen tosin ihan noviisi vielä... Saliharrastus on tosi koukuttava laji.
  Hienosti sun elämäntaparemppa on onnistunut, go girl:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika:-) Mulla on joskus noita "laiskuus-kausia", mutta onneksi ne menee ohi.

   Poista