maanantai 29. syyskuuta 2014

Syyskuun loppua

Olipas mukava viikonloppu, ei voi valittaa. Se kun sattui olemaan siis vapaa töistä niin eihän se muuta voi olla kuin mukava. Mielelläni kyllä viettäisin kaikki viikonloput vapaalla, mutta... Se kun on tämä hoitajan elämä yleensä tätä vuorotyötä. Sitä kyllä juuri nyt harmittelen myös senkin vuoksi, että kariutui minun suunnitelma uudesta harrastuksesta. Ilmoittauduin nimittäin crossfit-kurssille kun viimein tänne meidän nurkille cf-sali avautuu. Sain uudet työvuorot kouraan ja jouduin perumaan kurssin, koska sattui monta vuoroa siten etten olisi päässyt kurssille. Kaikki muutkin kurssit oli jo täynnä joten nyyh. Tällä erää väliin jää se sitten. Suunnittelin sitten, että josko nyt menisin nyrkkeilykurssille (viime vuoden keväällä kun kävin kuntopotkunyrkkeilyssä ja tykkäsin siitä hirmuisesti). No, sekin kurssi oli jo kerinnyt alkaa ja kuntopotkunyrkkeily ei pyöri ainakaan toistaiseksi. "Hiukan" keljuttaa, täytynee pysyä punttihommissa ja lenkkeilyssä siis.

Siihen viikonloppuun, perjantaiaamuna minulla olikin salitreffit Eeviksen kanssa, joka oli niin ihana että monenkymmenen kilometrin päästä ajeli treffaamaan minua <3 On ollut pitkän aikaa jo suunnitteilla nähdä ja vihdoin se sitten onnistui kun osui aikataulut yksiin. Käytiin tekemässä selkätreeni ja hyvän mielen lisäksi minulla on muistona kipeät selkälihakset, vieläkin. Aloiteltiin tekemällä kevennettyä leuanvetoa siihen tarkoitetussa laitteessa. Sitten ylätaljaa ja alataljaa superina

Naisten salin puolella käytiin tekemässä tällä laitteella, joka on muuten hyvä


Lopuksi vielä t-kulmasoutua. Treenin jälkeen käytiin tietty vielä kahvilla että sai rauhassa jutustella. Joku päivä kurvaan sitten vastavierailulle naapuricityyn.

Lauantai oli urheiluton päivä (jos ei shoppailua siis lasketa...) Naapurikaupungissa käytiin muutamat kaupat kiertämässä ja syömässä, välillä muutakin kuin sitä parsaa... Kun en ole millään dieetillä tms. niin syön kyllä vapaammin viikonloppuisin. Gazozilla on pakko aina käydä hipelöimässä hienoja treenivaatteita, tällä kertaa jopa ostinkin jotain (kun yleensä se on Kepa joka siellä shoppailee..) Ostin nimittäin pöksyt joita joissakin muissa liikkeissä kaupataan nimellä "fitness style-housut", täytyy kehua, että on ainakin tosi hyvät jalassa, tykkään. Yksi alepaitakin lähti mukaan.

Viime päivinä on tullut tietenkin ulkoiltua, kiitos hyvien ilmojen ja olenkin ihan hurmioitunut noista väreistä. Harmi kun ne ei valokuvissa näytä niin hienoilta kuin livenä omissa silmissä.Sunnuntaina käytiin iltamassa salilla, vähän tein etureisiä ja rintalihaksia. Mielelläni skippaisin aina koko rintatreenin, se kun on jotenkin inhokki edelleen. No okei, ristikkäistalja on jees.

Kyykkäilin smithissä


ja hackissa. Reisiojennusta tein tietenkin myös. Sitten vähän veivasin ristikkäistaljaa


Ja yhtä toista tissilaitetta sekä vinopenkkiä käsipainoilla. Lopuksi mahajumppaa


Lankkua, vatsarutistuksia laitteessa ja lattialla.. Kertokaa miten saisi itsensä motivoitua tuohon, vatsalihastreeni on aina liian helppo skipata? Vinkkejä?

Salin jälkeen käytiin vielä kipittämässä portaita, välillä piti pysähtyä katsomaan näköalojakin.Tänään katsoin aiheelliseksi pitää välipäivän salista ja suunnittelin töissä, että löhöilen kokoillan kotona, mutta kaunis ilma oli kuitenkin niin houkutteleva, että metsään oli taas lähdettävä. Sain jopa yhden teinin seuraksi ja tunnin lenkki käytiin taapertelemassa. Nyt voikin relata loppuillan.
Aurinkoista ja värikästä viikkoa kaikille <3 Terkuin Satu2 kommenttia:

  1. Hoitsuna sinäkin :-) Saako kysyä millaisia töitä teet tai millaisen asiakasryhmän? Itse työskentelen päihde-ja mielenterveys puolella.

    Oikeassa oot, harmittaa ettei syksyn värejä saa ikuistettua sellaisina kun ne näkee. Toisaalta pitää olla tyytyväinen, että ne edes näkee. :-)

    VastaaPoista