sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Blogivieraana Miia HämäläinenMillainen mimmi on Miia?

Sitä nyt ei selitä ees vuosien terapiaistunnoilla... enkä jaksa niissä rampata. FB-tilistä sais jotain kuvaa, jos olis inside puolella... mä oon kyl pitkään ajatellut olevani sisäänpäin kääntynyt nudisti. Mutta ei. Olenkin aika ulospäin riehuva nakuilija :D
Käykää blogissa. Se o jo jokseenkin kokemus... lafemmefitale.blogspot.fi
(Kisajuttuja on vuoden 2013 kesällä. Seuraavat kisajutut alkaa ens vuoden puolella. Oh yeah, can't wait!)

Olet treenannut jo monia vuosia, mistä treenikipinä sai alkunsa?


Oli kivasti pitkä tukka sillä yhellä Eiran salilla työskentelevällä nyrkkeilynopettajalla ja se jäbähän auttoi alkuun melkoisella voimalla. Siitä sit normisti vuosi 97' loppuun ja seuraavana vuonna vähän pyssy-yhtiön hommia jo aloittelin ;)
Ei se oikeestaan ollut mikään kipinä. Luonnollinen jatkumo urheilevan nuoren elämässä. Mutta oli pakko treenata niinkuin miehet, kerta halus "miesten töihin".

Olet kilpaillut body fitneksessä, kerro siitä lisää?

Enkä kerro... no ehkä valaisen jotenkin hämärästi. Bodyfitness ku on kuitenkin niin tuttua kaikille, jotka hengailee korkkareissa ja jumppailee sterkat korvilla... se oli hankala setti. Oli naaraselimissä "vikaa" ja sit ku tahkoi lopulta puoliväkisin kauden loppuun, ni poikahan sietä tuli. Aivan mahtava tyyppi kyl. Kannatti :D


Miten huollat kehoasi?

Bissee ja pitsaa se joskus ennen oli. Nyttemmin o rullailua, kuivaharjausta, saunajoogaa, mentaalivalmennusta (itsensä tsemppausta tai jotain mikä muistuttaa metodinäyttelemistä tai sitä sekopäistä monologijuttua, mistä ei puutu kuin kolkyt kissaa ja kukkahattu), on siel lasi vinkkua ja joskus pitsaakin. Pakko rentoutua sohvalla välillä ja kun kukaan ei näe ni syön siellä munakkaan ja tuleehan sitä nukuttua välillä 3h päiväunia. Mutta se on pakko, ku ei muista herätä... sit o vitskuja ja kaikki kalojen öljyt ja kanojen lihat ja luomukurkut ja choco kahvit ja ilmalämpöpumppu kuumalle ja saunaan ja StarWars pyörimään ja hierontaa ja villurit jalkaan ja poikasen kanssa duploilua ja litra vettä naamaan ja mitäpä sitä ei tekisi... joka päivä o jotain herkkua ja joka päivä o jotain spartalaista venyttelytuskaa ja liukas matto eteisessä. Niin ja tukkalakka. Miten mä en o tajunnu vuosia sitten, että tukkalakka korjaa vaikka mitä!!! JA semmosta voi käyttää "pippurisuihkeena" ku o liian innokkaita jalkapallofaneja Helsingissä kujalla vastassa ;)
Viimeks huolsin kehoani halaamalla ihmistä. Toimii! (ja oli mulla lupa halata)

Onko sinulla joku idoli/esikuva, jos on niin kuka ja miksi?


Laitan tähän VAIN yhden. Sori kaikki muut, mutta lista on niin levottoman pitkä. Mä tunnen MONTA upeaa ihmistä -eläviä ja kuolleita.
I admire: Rob Bailey


https://www.youtube.com/channel/UC5VApMW9VIdoWiLqgaHJC

Mä oon blogissani pohtinut tätä äijää jonkin verran ja tapaillut sitä unimaailmassani. Upea olento. Ensin en ymmärtänyt tyyppiä (loud and mysterious), nyttemmin rakastan sitä. Blogissa voi hakea "Rob" hakukentällä ja lukea, miksi se on mun idoli. Se vaan on. (Haku tuo kyl harmittavasti vain pari juttua, testasin) Toivottavasti tapaan sen vielä tosielämässä ja voin tehdä töitä sen kanssa johonkin isoon proggikseen liittyen <3
Tärkeintä elämässä?

Olla onnellinen.


Mitä terveisiä tai vinkkejä lähettäisit lukijoille?

Get off your fxcking fat, flappy ass and do something. Get off your ass and do anything! Stop bitching about not having a life and kicking the wall... Go out and live your dreams. LIVE and love your life. Stop your whimpering and quit living in a fxcking box!
Yeah, your kids will always be too small. Yes, it's always the wrong time and place... Could've, would've, should've.... Fxck that shit. And fxck all your sorry ass excuses.
Go out and LIVE.
(No one is going to do it for you.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti