sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Reeniä ja huoltoa, niin ja alekoodi!

Reenattu on ja vielä kerran reenattu. Mutta edelleenkin se kaksi lepopäivää salitreeneistä viikossa on.


Keskiviikko oli jalkatreeni vuorossa, toisaalta en tykkää yhtään treenata jalkoja, toisaalta tykkään ihan hitokseen. Jalkatreeni on ainakin itselleni se rankoin treeni ja jotenkin tarvitsen siihen enemmän "henkistä" latautumista. Kunnon tsempin kun saa päälle niin avot. Kumpparin kanssahan se jumppa taas alkoi ja kyllä se vaan on niin pirullista touhua, että. Kokoajan on polte persauksissa. Jalkaterät suorassa ja kumppari mahdollisimman kireällä kokoajan, pienillä sivuaskelilla niin voi moro. Herättää uinuvat lihakset. Hyvin sain rääkättyä tikkukintut, mukava tärinä iski lopussa. Treenin jälkeen tein lyhyet palauttavat venyttelyt


Melko notkeaa on..

Keskiviikkona oli myös odottamani laatuaika sillä pääsin hierontaan Mirkan hoiviin. Viime viikolla jo taas aloin kuullostella, että tarttis tehdä jotain. Niskoille nimittäin.


Vajaa tunti niskan ja yläselän aluetta sitten möyhennettiin ja kylläpä teki hyvää. Jonkin aikaa kyllä tuntui hieronnan jälkeen, että kävelen pitkin seiniä. alkoi "vissiin" veri kiertää.. Öhöm.. Viime aikoina olen kyllä venytellyt aiempaa enemmän ja tehnyt fustran "avaavia" liikkeitä, mutta mutta.. Olisi tuo hieronta hyvä lisä kehonhuoltoon. Jospa jatkossa useammin..

Torstain ja perjantain pidin huilia salista. Lauantaiaamuna starttasin taas innolla treenin kimppuun, olkapäitä ja ojentajia oli vuorossa. Treenin alkuunhan mulla on tietynlaiset kuminauhakikkailut, joista harmi vain ei ole kuvaesimerkkejä, vielä. Mutta kyllä niillä heti löytyy tuntuma olkalihoihin. Hyvä treeni ja hyvä fiilis. Oman treenin jälkeen yksi ohjausharjoittelu, toiminnallista treeniä. Kyseisen asiakkaan kanssa jutusteltiin hetki treenin jälkeen. Puhuttiin siitäkin kuinka helposti yksin tehdessä "luovuttaa". Kun taas jonkun vieressä komentaessa on tilanne ihan toinen. Myöskin se, että helposti aliarvioi itseään tai omaa jaksamista.

Päivällä kun aurinko paistoi se suoraan pakotti ulos. Sain jopa toisen tyttären houkuteltua lenkkiseuraksi.


Mitäpä muuta tuohon voi sanoa kuin u-pe-aa, kevät tulee hiljalleen.Ylläolevassa kuvassa jalassani on Baseativan treenihousut, jotka valehtelematta on hyvät. Ihan kuin "toinen" iho ja mikä itseä miellyttää myös, on se, että noissahan on korkeampi vyötärö. Itse en yhtään tykkää käyttää sellaisia navanalushousuja. Nyt kun klikkaat itsesi Baseativan verkkokauppaan, saat 10% alennuksen syöttäessäsi ostosten yhteydessä koodin ---> satu10.

Tämä päivä alkoikin erilaisella treenillä kuin yleensä, siitä lisää seuraavalla kerralla, joten pysy kuulolla. Nyt toivottelen mukavaa sunnuntain jatkoa ja upeaa uutta viikkoa !!

-Satu-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti