torstai 3. maaliskuuta 2016

Ystävän seuraa ja kynsijuttuja


Kyllähän sitä tuon sunnuntain erilaisen jumpan jälkeen maanantaina huomasi, että jotain tavallisesta poikkeavaa on kroppa on tehnyt. Tuntui selkälihoissa ja takajaloissa ja ja vissiin joka puolella kehoa. Mutta tiesipä tehneensä jotain. Maanantaina kävin sitten kaiman kanssa selkä/rintatreenin tekaisemassa ja tiistaina pidin välipäivän salihommista.

Keskiviikkona olikin The Päivä, nimittäin kovasti odottamani päivä. Sain nimittäin vieraan pääkaupunkiseudulta. Ihana Hennahan sieltä saapui tuliaisineen


Raakasuklaata, toisissa mausteena lakritsaa, toisissa mustaherukkaa.

Nappasin Hennan kyytiin ja ajeltiin samantien salille. Olkapää/ojentajatreeni tehtiin, koskapa se natsasi sopivasti molemmille. Parilla takaolkaliikkeellä aloiteltiin, jonka jälkeen pystypunnerreltiin laitteessa ja kässäreillä


Kovaa hommaa niinkuin näkyy, vaikkei painot päätä huimaa. Siitä olikin puhetta treenin lomassa, niistä painoista olkapäätreeneihin liittyen. Molemmilla kun on treenityylit muuttuneet niin ei tarvitse enää kuvitellakkaan, että esimerkiksi pystypunnertelisi huiman "suurilla" raudoilla. Itsellä ainakin on usealla kilolla painot pienentyneet, nyt kun tekniikkaa ja hermotusta on parannettu. Miten mahtavaa onkaan oppia uutta ja kehittyäkkin, hitaasti kenties, mutta varmasti.


Onnistunut oli treeni ja pikkulihat sai kyytiä. Koska nälkä jo vatsassa huuteli niin lähdettiin salilta suoraan lounastamaan. Shoppailemassa käytiin toki myös..


Ei me noita laseja ostettu, vaikka ehkä olisi pitänyt :)

Vihdoin päästiin sitten maistelemaan Hennan tuliaisia kahvin kanssa (nam, sanon minä!) ja jonkin aikaa kerittiin höpötellä. Pieni Kouvola-rundi ajeltiin vielä ennen kuin piti viedä kamu kotimatkalle bussin kyytiin. Nyt sitten odotellaankin seuraavia treffejä.

Tänä aamuna taapertelin ajoissa salille, jalkatreenin vuoro oli. Normikuvioitani hiukan muutin ja tein tilalla vähän muutakin, koska niin halusin.#kuhakokeilin

Kaikkea voi aina kokeilla, ainakin kerran, vai mitä? Mutta kyllä ihan "perustreeniäkin" tein.

Suoraan salilta kipitin Vilman hoiviin. Minullahan on nyt ollut kynnet tikissä muutaman kuukauden ajan, mutta nyt ensimmäistä kertaa olin asiakkaana tässä kyseisessä paikassa. Jonkinlaiseen kynsikoukkuun olen jäänyt, muutamasta syystä. Ensinnäkin nuohan on niin huolettomat ja taitava laittaja voi loihtia niihin vaikka mitä, kuten tänään sain todeta. Toisekseen, kyllä, minulla kasvaa omatkin kynnet, mutta ne ovat kuin paperia. Niin ohuet ja liuskottuvat, eivät vain kestä jos vähän kasvaavatkin. Kaikenlaiset lakat, geelilakat ym. olen elämäni aikana kokeillut, mutta...kun ei niin ei. Sallin itselleni tämän turhuuden, koska muuten omaan "kauneudenhoitoon" en juurikaan rahaa tuhlaa.
Päätin sitten kerrankin olla rohkea ja annoinkin Vilmalle vapaat kädet kynsien suhteen, vain pituuden päätin itse. Eikä kyllä kaduta, kynsistä tuli niiiiin mageet, vai mitäs sanotte?


Saas nähdä mitä seuraavalla kerralla keksitään. Käyppäs kurkkaamassa facebook-sivusto ja hius.soma:n instagram.

Tää rupeis nyt iltapalaselle ja ajoissa nukkumaan, että jaksaa taas aamusta lähteä salille :)

Mukavaa viikonloppua !!

-Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti