lauantai 20. syyskuuta 2014

Räkätautia ja muutoskuviaKaatoihan se lopulta minutkin, nimittäin se perheessä pyörinyt flunssa. Nyt on nielty monta päivää kourakaupalla särkylääkettä, c-vitamiinia ja sinkkiä paranemisen toivossa. Puntille ei ole siis ollut asiaa tällä viikolla, kyllä keljuttaa. Mutta sentäs vähän tullut järkeäkin päähän, aiemmin, siis sali-innostuksen iskettyä oli "pakko" päästä salille vaikka vähän kipeänä. Nyt sentään jo järki sanoo, ettei sinne mitään järkeä ole kipeänä lähteä reutomaan kun ei mitään edes jaksaisi tehdä.
Kotona on siis tullut kyyhötettyä lukuunottamatta muutamia happihyppyjä
Olo alkaakin olla aika mökkihöperöitynyt ja odottaakin vaan, että olisi jo täysissä voimissaan ja pääsisi ihmisten ilmoille ja salille. Muistaa taas olla kiitollinen terveydestä.. Ja kun tässä on ollut aikaa niin on kerinnyt vertailla valokuviakin. Ei tuota muutosta vain oikein ymmärrä, piiiiitkän aikaa sitä näki itsensä edelleenkin ylipainoisena ja katseli peilistä aina samannäköistä ihmistä, mukamas. Vaikka vaatteidenkin jäätyä isoiksi vähän alkoi uskoa, että jotain on tapahtunut oikeasti.


Jotain on näköjään tapahtunut tuon tammikuun jälkeen, jos silloin olin kokoa 42 ja nyt pienimmillään 36. Hupsista. Ehkä voinkin olla hitusen ylpeä siitä mitä olen saanut aikaiseksi. Aikaa se on vaatinut, uuden opettelua ja kärsivällisyyttä. Mies sanoi, ettei muista enää sitä kun olin hiukkasen pyöreämpi. Noh, valokuvat sen todistaa.

4 kommenttia:

  1. Tommoinen pakkolepo urheilusta on aina tylsää! Paranemisia sinne! :) Muutos kuvissa on kyllä melkoisesti eroa! :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista