perjantai 31. lokakuuta 2014

Ähky

Ei kylläkään ruuasta, mutta muuten vähän kaikesta, sosiaalisesta mediasta, blogeista, ihan kaikesta. Olen raapustellut blogijuttuja, muokannut toisena päivänä. Sitten taas tuumannut, että paskat, ei mulla ole mitään sanottavaa. Tai ei ainakaan mitään sellaista, että ketään kiinnostaisi. Mietin myös, että lopettaisiko koko blogin kirjoittamisenkin. Yleensäkkin viime päivien mieleen on vaikuttanut synkät säät, ei voi mitään. Tuskin olen ainut johon tuo pimeys vaikuttaa? Toisaalta tekisi mieli kaikki vapaa-ajat olla vain lämpimässä viltin alla. Somessa on ollut älytön fitness-kuhina, puolesta ja vastaan. Kamala haloo. Olen vaan sitä mieltä, että jokaisella on oikeus olla sellainen kuin on, tehdä "sitä omaa juttuaan". Mä ainakin teen, vaikken "kilpaurheilija" olekkaan. Varmasti on mielipiteitä, meitä kun on moneksi. Ääh.

Maanantaina kirjoitin facebookiin "Tammikuussa tulee täyteen kaksi vuotta säännöllistä salitreeniä. Taas tänään saa todeta, että ikinä en siitä luovu, punttia vääntäessä unohtuu kurjat fiilikset. Häivy siis syyskurjuus!"
Töistä kotiin palattua silloin olin niin kurjissa ja väsyneissä fiiliksissä jo pelkästään synkän sään vuoksi. Onneksi älysin taas mikä se kurjuuden paras "hoitokeino" on = liikunta. Arvelin kyllä myös jatkaa blogisteluakin, tykkäsitte tai ette. Elämän myötä oppii tuntemaan itseään paremmin, tiedän itse vain tekeväni itselleni huonoa jos jään "lojumaan". Vaikka levätä tietysti täytyy tarpeeksi, mutta se laiskuus ja "kun ei huvita" onkin toinen juttu. Sen kanssa joutuu joskus painimaan. On tunnistettava itsessään onko kyseessä laiskuus vai oikea väsymys.

Lauantaina oli takapuolitreenipäivä. Olenhan jo jonkin aikaa jakanut jalkatreenit kahdelle päivälle, toisena päivänä etureidet, toisena pakarat/takareidet. Olen todennut sen parhaimmaksi tavaksi itselleni.

Piiiitkästä aikaa tein bulgarialaista askelkyykkyä. Itseasiassa ekaa kertaa lisäpainon kanssa. Olen nimittäin tehnyt tuota viimeksi joskus kun aloitin tämän elämäntapamuutokseni. Silloin tein sitä lähinnä kotona ja oman kropan paino oli silloin enemmän kuin tarpeeksi. Nyt tein sitä sitten smithissä. Salikavereissa herätin taas ihmetystä tekemällä prässiä vinottain takapuoli pitkällä


Mutta hyvin toimii tuokin liike! Lisäksi lantionnostoja ja pakarapotkuja. Sen jälkeen koukistuksia maaten ja istuen. Sen jälkeen saikin vaappua tyytyväisenä kohti pukukoppia.

Viime viikko oli kaikkinensa hyvä treeniviikko ja tuli tehtyä yksi tosiaikainen aamutreenikin Miran kanssa ennen töihin menoa, salil siis ihan eka.. Mutta hyvin jaksoi.


Tämä viikko ei ole mennyt niin hyvin, tai no maanantain olkapäätreeni oli kyllä hyvä, mutta keskiviikon etukinttutreeni vähän sinnepäin. Ensin prässiä vinkutin jonka jälkeen superina reidenojennusta ja tuota kyykkimistä, se kyllä on kiduttava yhdistelmä.


Koska Kepa oli mukana ja sen treenit oli vielä kesken niin teinpä sitten vähän persikkajumppaa lisäksi. Reisien loitonnuksia, lantionostoja, pakarapotkuja, sumokyykkyilyä kahvakuulan kanssa. Sellaista kevyttä vaan. Kunnon treeni sitten "virallisena" persepäivänä.

Eilen tuli käytyä vain vähän kävelemässä. Tänään oli vapaapäivä ja aamulla sen kunniaksi minnekkäs muualle kuin salille. Kävin selkää treenaamassa. Aloitin treenin kevennetyn leuanvedon laitteessa, siitä sitten kulmasoutua, alataljasoutua, pulldownia ja yhtä lemppariselkälaitettani


Lopuksi vähän takaolkapäitä, facepullia ja takaolkapäähärveliä. Ihan hyvän treenin sain aikaiseksi. Aamulla jos taas kurvaisi treenaamaan, sitten onkin iltavuoroa tiedossa.

Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

  1. Hyvä, että päätit jatkaa kirjoittelua. Mää olisin ainakin jäänyt kaipaamaan ::-)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Satu, hyvin olet jaksanut painaa menemään 😊 Ei mene aikaakaan kun kevätaurinko paistaa ja syksy on taakse jäänyttä elämää ja sie olet entistä timmimmässä kunnossa 😊 Ps. Noi pantteripökät näyttää hyvältä, vaikka ekakerran kun näin niin ajattelin että kaikkee se jalkaansa vetää 😁 <3 Kepa

    VastaaPoista