keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden eka jumppa

Lasten kanssa käytiin katsomassa eilenillalla ilotulitus joka oli kieltämättä aika hienoMinä hyydyin sitten jo ennen vuoden vaihtumista eilen, blogeja lukiessa unetus iski. Tosin nukkumista hiukan haittasi rakettien pauke.
No, nyt alkoi uusi vuosi ja uudet kujeet ja uusi vuosi olikin hyvä aloittaa isännän kanssa salitreenillä tietenkin. Vuorossa oli hauis- ja ojentajatreeniä. Alkuun halusin taas kuitenkin kokeilla sitä leuanvetoa jonka opettelu on nyt pienenä tavoitteena myös.
 Kuten alemmassa kuvassa näkyykin niin voimakuminauha oli hommassa apuna :-)

Salilla olikin vain muutama meidän lisäksi, oli vissiin uudenvuoden juhlinta karsinut treenaajia salilta. Sai rauhassa touhuta ja ottaa muutaman kuvankin.
Tein nyt liikkeitä yhtä paljon kuin ennenkin eli kolme eri liikettä hauikselle ja viisi ojentajille mutta tein liikkeitä eri tavalla tai eri välineillä. Esimerkiksi ranskista käsipainoilla tangon sijaan, hauista käsipainoilla myös vasaraotteella, Ja tuota alla olevaa liikettä käsipainolla kun usein olen tehnyt sitä taljassa.


Tässä mun yksi lemppariojentajaliike


Paras ja kiduttavin vaihtoehto tehdä tuota narulla ja oikein hitaasti :-) Oikein hyvä treeni oli, nyt on hyvä fiilis. Illemmalla vielä lenkille, josko jaksaisi taas hölkkäilyä kokeilla.
Tuli hankittua sitten jo liput kevään kisoihin eli Fitness Classiciin. Viime syksynä käytiin Fitness Expossa Lahdessa, kylläkin vain messuilla, kisoja ei oltu katsomassa vaikka siellä yksi tuttukin kisasi. Mutta tänä vuonna täytyy päästä katsomaan kisojakin.

Tässä linkki kyseiseen happeningiin
                               


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti