sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikonlopun höpötyksiä

 
Tuo härvelihän se piti aamulla polkaista käyntiin :-) Ja lämmittelypyöräilyn jälkeen sitä lempijumppaa eli koipipäivä. Samat liikkeet kuin edellisen kerrankin, viimeisenä tehty lantionnosto on kyllä ihan tykkiliike (penkki yläselän alla, kiekko lantion päällä, lantionnostot ja jokaisessa yläasennossa 5s pito)
Yksi nainen salilla katseli minun touhuja ja kysyi sitten olenko keksinyt em. liikkeen itse. En sentään. Neuvoin sitten hänelle sen ja totesi liikkeen hyvin toimivaksi :-)

Viikonloppu oli kaikinpuolin tunnerikas, hyvässä ja pahassa. Eilinen sisälsi vähän shoppailua, lenkkeilyä ja perheen kanssa pelailua. Lapset tekivät tämän vuoden ekat piparit eilen :-) Uimaan ei päästy kun muutama ipana oli pienessä flunssassa. Sain myös aika reippaasti rästissä olevia kotitöitä tehtyä, esimerkiksi soviteltua kaikki viime talvena käyttämäni takit jotka lähes kaikki oli nyt liian isoja. Eli kai se on uskottava että kutistuttu on :-)
Blenderiä piti taas testata, tuli oikein hyvä sekoitus eri hedelmistä, appelsiinimehusta ja jääpaloista, nam. Viimeksi laitettiin marjoja, kaurahiutaleita ja vähän maitoa ja rahkaa, hyvää oli sekin sekoitus.

Uusia ostoksia ja inspiraatioita:


 
 
"Chia-siemen sisältää n. 40 % arvokkaita kasviöljyjä, noin 20 % proteiinia, runsaasti kuitua, antioksidantteja, vitamiineja (A, B1, B2, B3) sekä mineraaleja, joista varsinkin kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä"
"Maca on ravintosisällöltäänvarsin monipuolinen. Siinä on runsaasti proteiinia, tärkeitä mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia ja fosforia. Se sisältää myös lukuisia mineraaleja (mm. jodia), B-vitamiinia, tärkeitä rasvahappoja sekä 18 aminohappoa, joista 7 kuuluu 9 tärkeimmän  aminohapon joukkoon" Noin kerrotaan netissä. Punnitse ja Säästä on muuten loistava kauppa, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa :-)

Lasten leipomuksia <3


By the way, tasan kuukauden päästä on jouluaatto, onneksi osa lasten lahjoista on jo hankittu :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti