perjantai 3. huhtikuuta 2015

Jospa välillä muutakin

kuin Fustraa nimittäin vaikka sitäkin on ohjattu ja "harrastettu". Pikkuhiljaa alkaa tuntua, että on taas päässyt treeneihin ja "arkeen" kiinni ja se oikeanlainen salidraivi on löytynyt hapuilun jälkeen. Hapuilua siksi, että koulutuksessa ollessani salireissut jäi ihan minimiin ja koulutuksen jälkeen on energia ja ajatukset olleet enimmäkseen uudessa työssä ja siihen liittyvissä asioissa.

Viime lauantai olikin ihan huippuluokan vapaapäivä. Aamusta pääsin kaiman kanssa treenaamaan hanuriosastoa ja täytyy taas kerran todeta, että kaksin on vain tehokkaampaa ja mukavempaa, varsinkin em.kaiman kanssa, kiitos <3 Treeniä ei tehty kummankaan "saliohjelmilla" vaan yhdessä mietittiin what`s next. Meillä oli treenissä prässiä sivuttain, jalkaprässiä smithissa (eli selällään lattialla, koivet kattoa kohti), alataljakyykkyä, reiden koukistusta + maastavetoa superina.. Sellasta kaikkee "pientä", hyvin tuntui hanurissa seuraavana päivänä. Salilta ajelin kotiin ja melkein siitä heti Easyfitille jossa toisen Fustra-ohjaajan, Marian kanssa harjoiteltiin Fustraa kahdestaan, ohjattiin siis toisiamme. Lämmin tuli ja kunnon tutinat sai keskivartaloon. Olen nyt tehnyt enimmäkseen salitreenini työpaikalla eli Easyfitillä ja LadyLinella, yleensä ennen töiden aloitusta. Molemmat kuntokeskukset saavat minulta ISOT plussat myös siisteyden osalta, tykkään.


Olkapäitä treenasin viime viikolla kahteen otteeseen, toiveena saada lihaa olkapäihin(kin)

Sunnuntaina kävin treenaamassa etureiskoja hyvällä menestyksellä. Reiden ojennusta, prässiä. Loppupoltot pallon kanssa, tuo pallokyykkäily on oikeasti aika tuskaista loppusilauksena.


Koska sattui olemaan "joutoaikaa" rullailin ja venyttelin vielä lopuksi. Maanantaina ja tiistaina pääsin Kepan kanssa jumpalle. Maanantaina tehtiin selkätreeniä yhdessä. Kolmea erilaista selkälaitetta + ylätaljaa.


Tosi hyvä treeni saatiin yhdessä aikaiseksi, samoin kuin tiistaina kun oli olkapäitten vuoro. Kiitos treenikaverille.


Tälläinen pikapäivitys tällä kertaa, tämä eukko viettää pääsiäisen osittain töissä. Millaisia suunnitelmia siellä?

2 kommenttia:

 1. Samat suunnitelmat täälläkin eli koko pääsiäisen menee töissä ja tietenkin treenaten. :)

  Tuota sivuittain smithiä pitääkin kokeilla.Olen tehnyt sivuittain hackia, "etujalka" ylhäällä ja "takajalka" alhaalla ollen vaan tekemättä mitään. Ihana tuntuma takareiteen ja pakaraan. :)

  Tuota alatalja kyykkyä jäin miettimään, millainen se on??

  Hyvää pääsiäistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikkuseni. Sivuttain prässissä, yleensä olen tehnyt sellaisessa vaakahärvelissä, mutta joskus myös tavallisessa prässissä. Napsautas tuosta oikealta tunnisteista "alataljakyykky" :-)
   Hyvää pääsiäistä sinnekkin :-)

   Poista