perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuulumisia tältä viikolta

"Kyllä keljuttaa"- hakusanoilla on näemmä eksytty mun blogiin. Onks mua muka keljuttanu joskus? Hah. No, ei viime päivinä ainakaan. Mitäs tästä viikosta. Alkuviikon kerkesin treenata täysillä. Maanantaina kävin rääkkäämässä olkapäitä, tiistaina selkää sillä seurauksella, että selkälihat on kipeät vieläkin hitusen. Tykkään kovasti treenata erityisesti selkää tuolla Easyfitillä, saa tehtyä monipuolisen treenin. Vähän kuvatuksia siitä mitä tulikaan tehtyä...


Ukkorukka joutui valokuvaajaksi omien treeniensä ohella...


Tuossa yksi lempparilaite ja tässä toinen


Ja vähän muutakin..


Treenasin tällä kertaa ihan omien "fiiliksieni" mukaan, ei siis tullut tehtyä treeniohjelman mukaan maastavetoa eikä esimerkiksi ylätaljaa, vaihtelu virkistää, vai mitä? Mutta hitsin hyvä treeni siis kokonaisuudessaan.

Keskiviikkoaamuna kerkesin käydä tekemässä hauis/ojentajatreenin ennen kun astelin piinapenkkiin. Nimittäin Starhousen Saara naputteli taas mustetta nahkaan. Nyt sitten hetken aikaa taas himmailaan salihommista, mutta hitto kun ei tietenkään malttais. Olin nyt tietenkin eilen salilla kun vedin Kepalle toisen Fustra- tunnin. Tarkoituksena käydä Fustran niska-selkäohjelmaa ainakin se kaksi kertaa viikossa.


Pääsenpähän minäkin käskyttämään kunnolla luvan kanssa. Kuuliainen oli ohjattava ja totesikin, että alkaa nyt saada "juonesta" kiinni, liikkeet sujuvat jo paremmin. Mielenkiinnolla odotan mitä muutoksia on huomattavissa esimerkiksi kuukauden kuluttua. Liikkuvuustestit tehtiin tietenkin ennen "projektin" aloitusta. Jossain vaiheessa enemmän juttua tästä ja kenties asiakkaan fiiliksiä treeneistä?

No mutta, viikonloppu taas edessä ja huomenna matkustan motivaatioreissulle Fitness Classiciin Kepan kanssa. Pari tuttua on lavalla ja todennäköisestä monta tuttua myös katsomossa. Omat "jatkot" on vielä mietinnässä, vaihtoehtoja kun on useita, siis valmennuksen suhteen. Mutta selvinnee sekin lähiaikoina. Selvää nyt on se, että haluan yksilöllistä/henkilökohtaista valmennusta.


Nuo kuvat on napattu kirjasta jonka hankin tällä viikolla, kuka tunnistaa mikä kirja on kyseessä?

Mukavaa viikonloppua!!!!-Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti