perjantai 26. kesäkuuta 2015

Ärsytyksen karkoitusta

Maanantai. Kinttujumppaa ennen töitä. Hyvä treeni, hyvä mieli. Pohkeitten treenaamisessa täytyy käyttää luovuutta, teen yleensä smithissä seisten tai istuen, tanko reisien päällä, koroke varpaitten alla. Sekä tavallisessä prässissä vinkuttelen. Nyt sitten innostuin kokeilemaan näin ja jopa olikii huikee idis.


Toimii toimii, polttaa polttaa. Jostain syystä mieli teki tehdä vielä lopuksi ylimääräisenä pari sarjaa tätä


Treenin jälkeen Fustra-ohjauksen pariin josta pakko mainita muutama juttu. Asiakas kehui moneen otteeseen miten tehokkaita on niin "pienet" liikkeet joita tehtiin. Loppulämmittelyn aikana asiakas hakeutui heti parempaan asentoon kuin mitä alkulämmittelyn aikana, jännä juttu mutta niin siinä kaikille näkyy käyvän. Itsellekkin tuli tunnista paljon onnistumisen iloa, koska huomasi miten silmiä avaava kokemus tuo tunti oli myös aivan jumissa olevalle asiakkaalle. Tunnin lopuksi hän kiittelikin miten yläkroppa tuntui jo "vetreämmältä". Että vink vink, teillekkin lukijoille, kannattaa tulla kokeilemaan Fustraa! By the way, nythän on UKK- instituutin tekemän tutkimuksen tuloksia julkaistu, käyppäs katsomassa tuolta tai Fustra Finlandin facebook-sivulta. Se maanantai-ilta meni siis työmaalla ja mietin taas, että onpa hyvä fiilis kun saa tehdä työtä siellä ympäristössä jossa on kuin kala vedessä.

Tiistai ja keskiviikko lepoa salitreeneistä. Tiistaiaamuna oli onneksi hyvä sää ja käytiinkin lenkki metsässä koiruleitten kanssa. Metsäähän ne nekin tuntuvat rakastavan varsinkin kun joskus saavat laukata vapaana. Ilmeisen hyvä lenkki oli kun väsy iski sen jälkeen..


Poikkeuksellisesti haluan laittaa tähän netistä bongatun kuvan, Tikis- sivustolta


Toi on vaan niin totta, ainakin itselleni. Toki pätee mielestäni kaikkeen liikkumiseen. Vai mitäpä oot mieltä? Viimeksi tuon totesin eilen kun pienessä ärsytysfiiliksessä (kiitos pms..) lähdin treenaamaan, siellähän se ärsytys katosi touhutessa eikä palannut takaisin. Niin, mitäs mä eilen teinkään. Koipia. Niinkuin kahdesti viikkoon aina tulee niitä vinkuteltua. Ensin kyykkäilin smithissä, prässiä tyrkin menemään ja taas sai 10 kiloa enemmän lisätä painoa viime kertaan verrattuna. Kepa oli apukannustusmiehenä.


Jopahan näytänkii apinalta kun ei ole kakkulatkaan päässä. Laitoin piilarit aamulla välttyäkseni siltä hermostukselta kun rillit menee huuruun niinkuin nykyään jalka/selkätreenipäivinä näkyvät menevän. Noh. kuitenkii tuli tehtyä hyvä treeni, kintut alkoi "kipuilla" illalla.


Tämä aamu alkoi rinta/hauistreenillä, en tiedä mikä oikosulku tuli päähän että hauiksia treenasin. Rintatreenin kaverina kun on olleet ojentajat, mutta haitannoonko tuo. Penkkipunnerrusta ähräsin ensin. Jotenkin sen tekeminen on vaan niin epävarmaa, siis tulee sellainen epävarma fiilis, kaipa pelkään että litistyn sinne alle jos voimat (mitkä voimat..?) katoaa kesken kaiken. No, nyt sain punnerreltua kunnolla kun oli varmistaja vahtimassa. Rintajumppien jälkeen sitä hauista sitten.


#jaksaajaksaa Ja jaksoikin, tosi hyvin. Loistava fiilis. Eipähän sen huonommissa fiiliksissä ole mennyt tämä loppupäiväkään. Nyt mä lähden iltalenkille, mukavaa viikonloppua sulle !!!!

-Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti