keskiviikko 19. elokuuta 2015

Hyviä hetkiä

Hupsista, yli viikko näköjeen vierähtänyt jo edellisestä tarinoinnista, joten pitäisköhän vähän kertoa kuulumisia.
Jos toissaviikon perjantain käsitreenien jälkeen (jotka oli frendini Lauran kanssa) kasvoi hauiksen ympärys metrillä niin varmaan viime perjantain jumpan jäljiltä kasvoi sitten reisien ympärys metrillä. No joo, ehkä ei, mutta tehokasta oli kyllä.

Mutta niin, Laurahan ehdotteli perjantain treffien aloitusajaksi klo.6, yritin tinkiä, että entä jos kuitenkin puoli kasi. No, lopulta sovittiin, että puoli seiska sitten. Minähän kun olen aamuihminen ja aamujumppari niin periaatteessa ihan sama menenkö salille vaikka kello 6. Hyvin näpsäkästi petistä aina pomppaan kun kello soi, en ole torkuttaja (paitsi joskus päikkäreillä..)
Keräsin siis rohkeuteni ja kurvailin salille, olinkin siellä jo sovittua aiemmin. Tulihan se kamukin sitten ja rupesi selittämään, että mulla ois tässä tälläistä (treenisuunnitelmaa siis) "joo joo, ihan varmaan sulla on vaikka minkälaista". Ja ennakkoon jo tietenkin tiesin, että hiki tulee olemaan ja turhia ei lätistä. Etureiskoja oli suunnitelma tehdä ja niin sitten reisiojennusta-hack-kyykkyä-kuminauhakyykkäilyä triplana, 4 sarjaa vissiinkin. Olin lopulta niin hämärän rajamailla, että enpä tiennyt varmaan mikä maa mikä valuutta. Ja sitäpaitsi Laura on sanonut, että toistoja ei lasketa..
Vuoronperään tehtiin, toinen aina apumiehenä vieressä. Entäs sitten kun viimeisiin sarjoihin tuli apumieheksi myös yksi tuttu pt, lisää tuskaa siis.. (Kiitos kuitenkin siitä sekä neuvoista)


Voin sanoa, että jaloissa tuntuva polttelu oli jotain kamalaaihanaa. Sitäpaitsi polttelu on liian lievä nimitys. Mutta kyllä sai treenikamukin osansa ja naaman punaiseksi. Sai se sitten vielä houkuteltua, että tehdään vielä takaosastoakin. Alakertaan menevissä portaissa hoippuessani pelkäsin, että jalat lähtee alta. Taljakyykkyä ja reidenkoukistusta tehtiin superina. Ensimmäisessä kyykkysarjassa tuntui, että jalat ei vaan kertakaikkiaan enää jaksa mitään, mutta löytyi nihin vielä vähän puhtia. Alku oli muutenkin ihan kokeilua ja hakemista koska tuota en ollut aikoihin taas tehnyt.Kamu karkasi sitten kotiinsa, minä ryyppäsin palkkarit ja kahvit ennen kotiin lähtöä. Fiilis väsynyt mutta onnellinen.

Lauantaiaamuna heräsin ennen aikojaan ja jouduin kärvistelemään useamman tunnin kotona ennen kuin lähdin salille. Oli ei huvitamikään-aamu, matkalla salille psyykkasin itseäni ja vielä alkuun salillakin. Musiikista sai kuitenkin lisäboostia ja hauiskääntöä hampaat irvessä tehdessäni ajattelin, että "ikinä et luovuta". Hauista ja ojentajia jumppailin ja tuttuun tapaan myös "kuminauhalla".Viime aikoina olen perheen sekä työstä aiheutuneiden hyvien fiilisten lisäksi ammentanut hyvää mieltä tietenkin auringonvalosta ja ihanista säistä. Olen aiemminkin kertonut, että lapsuus on tullut elettyä Pielisen rannalla ja vesistö on siis aina ollut lähellä. Yhtenä aamuna taas lievitin "järvimaisemaikävääni" ja kävin tallaamassa Kymijoen rantaa pitkin aamulenkillä. Herra koirulikin pääsi samalla uimaan


Mulla onkin ollut laatuaikaa oikein viime aikoina kun olen päässyt kahden ystävän kanssa salitreffeille ja yhden kanssa höpisemään lauantaina päiväkahvien merkeissä <3 Kyllä noi kamuset on niin kultaa. Ja työstä pakko mainita, miten hyviä fiiliksiä siitäkin saa. Se asiakkaan kehittyminen Fustra-harjoittelussa ja se kun asiakas kertoo saavansa tosi hyvää fiilistä ja energiaa harjoittelusta, on paras palkka minulle. Ja se ilo siitä, että saan tehdä sitä mistä tykkään. Eilisillalle mulla oli toiveena töitten jälkeen, että pääsisin jonnekkin "veden äärelle" ja niinhän se Kepa toteutti toiveeni ja ajelutti mopolla kivoihin paikkoihin, kiitos.
No, mutta treeneistä lisää. Sunnuntaina meillä oli taas salitreffit Lauran kanssa, tällä kertaa ei kuitenkaan kukonlaulun aikaan. Olkapäisiä jumpattiin, kamun johdolla, tehokkaasti toki. Maanantaina pidin välipäivän salitreeneistä ja sitten eilen kävin selkälihoja lämmittelemässä asiakasohjausten välissä. Tietoisesti tein vähän kevyemmin, yritin keskittyä tekemään liikkeet mahdollisimman hallitusti. Ihan jeesjumppa oli.

Tänä aamuna sovittiin taas Lauran kanssa, että jumpat alkaa klo.6.30. Kepa taivasteli, että miksi ihmeessä pitää niin aikaisin mennä. Mutta niin mentiin kuten oli sovittu, voin taas sanoa, että I love aamutreeni. No Laurallahan oli tietenkin taas kaikkea kivaa tiedossa. Ensin tehtiin smithissä ja taljassa pystypunnerrusta sekä eteen nostoja kiekolla, triplasetteinä.Irvistyttää irvistyttää. Pystypunnerrus taljassa, never done before. Mutta jopahan poltteli, niinkuin koko treeni. Kolmen kierroksen jälkeen taas triplahommia, sivuolkalihoille. Lopuksi supersarjoina takaolkapäitä, facepullia ja tangolla vinopenkissä. Tosi hyvä treeni ja ihana treenikamu


Kyllä sai niin paljon virtaa ja hyvää mieltä tähän päivään. Nyt voi sitten sillä energialla painua ruohonleikkaus- ja marjankeräyspuuhiin. Illalla pääsen vielä yhden ihanaisen kanssa lenkille niin taitaa olla tämä päivä aika perfect <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti