torstai 27. helmikuuta 2014

Että semmosta..

Pari päivää on mennyt haukotellessa, muutama yö jo tullut nukuttua huonosti ja jotenkin levottomasti. Eilen ei sitten treeni niin hyvällä draivilla mennytkään jos vertaa tiistain onnistuneisiin fiiliksiin. Aina ei vain kulje niin hyvin ja se on hyväksyttävä.
Selkää kävin siis eilen tekemässä ja kyllä tänään tuntuu, että tehty kuitenkin jotain on. Lisäksi tein takaolkapäät.
Ensin tein isännän avulla vähän leuanvetoa, sen jälkeen ylätaljaa lapiotangolla. Sitten kulmasoutua istuen laitteessa vuorokäsin ja tätä (jota en osannut jossain aiemmassa postauksessani selittää...)

Molemmille puolille tulee omat levypainot, sitten vaan kätösiä alas ja lapoja yhteen. Oikeastaan ylätaljan lisäksi tykkään tehdä tuota. Viimeisenä selkäliikkeenä tein pulldownia tangolla.
Sitten niitä takaolkapäitä eli ensin tein vinopenkissä mahallaan maaten vipareita, melko lyhyttä liikettä. Aijai kun tuntuikin. Sitten facepullia ja lopuksi takaolkapäitä koneessa. Ihan jees treeni oli vaikka olo oli aika nuutunut eikä ihan täysillä jaksanutkaan tehdä.

Tänään kävin iltamassa jumppaamassa kädet, samoja liikkeitä kuin viime aikoina. Hauiskääntöjä käsi painoilla seisten sekä istuen sellaista yhtä isännän neuvomaan liikettä (josta mulla ei vieläkään ole niitä esimerkkikuvia...), kolmanneksi vielä veivasin hauislaitetta. Ojentajille dippiä penkin reunalla, taljassa narulla ja tangolla vastaotteella. Ajatukset harhaili ja keskittyminen oli hukassa mutta jonkinlaisen jumpan sain aikaiseksi.

Ihan mahtavaa kun huomenna on perjantai, erityisesti siksi, että saan kaikki ipanat kotiin sekä iiiiihanan rakkaan ystäväni viikonlopuksi meille, I can`t wait. Kovasti olen odottanut tulevaa viikonloppua, tarkoitus ainakin mennä ystävän kanssa vähän shoppailemaan ja kenties eksymme salillekkin. Pääasia, että saadaan pitkästä aikaa viettää aikaa yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti