sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kipeitä koipia

Meillä oli niin hyvä jalkatreeni eilen, että kyllä on varsinkin etureidet hitokseen kipeet. Ensin raadettiin prässiä ja minä en ainakaan ollu niin isolla painolla tehnyt, 20 kiloa taisi olla lisää siihen määrään millä olen viimeksi tehnyt. Parilla edellisellä kerralla olen tehnyt prässiä kintut kapealla ja niin tehtiin nytkin. Ajoittain pelkään että painot tippuu päälle ja litistyn sinne alle, enkä koskaan yksin treenatessa mitään ennätyksiä yritäkkään.
Prässin jälkeen askelkyykkyä smithissä ja kylläpä rupes puntti tutisemaan, huh huh. Sen jälkeen takareisivekotinta jossa ollaan rähmällään (yleensä teen istuen)


Tuon jälkeen tehtiin etureiskalaitetta istuen. Lopuksi mentiin "kellarin" salille maastavetoa tekemään. En ole aikoihin "irtotangolla" sitä tehnyt, jonkin aikaa sai hakea oikeaa liikettä, että tuntuma löytyi. Mutta sitten se lähtikin luistamaan ihan hyvin.


Lopuksi ährättiin vielä lantionnostoja levypaino lantion päällä, Susanna tosin meinasi litistyä sen alle. Kyllä meillä oli hauskaa mutta niin tehokas jumppa :-)

Oon vähä kade tosta Susannan habasta :-)

Iltapäivällä roudasin poikani ja naapurin pojan katsomaan leffaa ja itse menin sillä aikaa ystävän kanssa kahville, parissa kaupassakin käytiin vaatteita hipelöimässä, kyllähän sieltä taas olisi löytynyt vaikka mitä kivaa. Ilta meni kotona ja tuli nukuttua niiiiin hyvät yöunet, että olipa hyvä fiilis aamulla herätessä.
Aamulla kävästiin pikku lenkki metsässä, jopas oli märkää ja liukkaat polut, hyh. Koko aamupäivä ja päivä menikin kotihommissa, saatiin tehtyä yksi kotityö joka on jo useamman kuukauden odottanut tekijäänsä. Sen lisäksi siivottiin kahden nuorimman tytön huone joka olikin isompi urakka kuin luulinkaan, mutta nyt se on tehty ja hyvä niin. En voi käsittää mistä noille lapsille (varsinkin tytöille) kertyy kaikkea pikkusälää ynnä muuta. Helppo olikin nakata kaikenlaista joutavaa pois kun ei ollut ipanoita paikalla :-)

Iltapäivällä kävästiin "siellä toisella" salilla jossa ei nyt ollutkaan montaa muuta meidän lisäks, sai rauhassa touhuta kun ei tarvinnut vuoroaan laitteisiin jonottaa. Mies treenasi käsiä ja minä olkapäitä. Tuolla salilla on kevennetty smith jossa teinkin pystypunnerrusta, sen lisäksi vipareita eteen ja sivulle. Lopuksi vähän masujumppaa


Ensi viikolla meinasin vähän muuttaa treenijakoa ja treeniä muutenkin, esim. aion jakaa etu- ja takakoivet eri päiville. Muitakin juttuja miehen kanssa suunniteltiin, mm. enemmän pudotussarjoja. Täytyy vielä funtsailla tarkemmin.
Nyt saunaan ja kullan kainaloon katsomaan leffaa, tarkoitus olisi katsoa 21 tapaa pilata avioliitto :-)

Mukavaa uutta viikkoa !!!

T: Satu

p.s kirjoitin aiemmin siitä asenteen muuttamisesta, se taisi auttaa koska viikonloppu sujui mukavasti turhia ressaamatta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti