lauantai 5. heinäkuuta 2014

Vapaata tiedossa

Tosin palkatonta sellaista ja elokuu sitten kidutaan pienellä palkalla. Noh, mutta huikan toivoa on vihdoinkin, nimittäin sään suhteen kun eilen lenkkeillessä tuli jopa kunnolla lämmin. Niskajumini takia olen tällä viikolla vieraillut pariin otteeseen fyssarin luona ja saanut uusia ohjeita. Täytyisi myös taas ruveta enemmän putkirullailemaan... Mitenköhän saisi itseään niskasta kiinni tuon venyttelyn yms. suhteen. Miten muilla, tuleeko venyteltyä säännöllisesti?

Hiukan olen treenannutkin tällä viikolla sekä useamman kävelylenkin tehnyt. Perjantai-iltana oli treffit työkamun kanssa salilla, menin vähän aiemmin ja kerkisinkin tehdä lyhyen mutta napakan takamustreenin. Ensin smithissä askelkyykkyä ja samaisessa härvelissä prässiä kintut leveällä. Sitten lantionnostoja lisäpainon kanssa ja pakarapotkuja vuoronperään. Tuntuipa olevan toimiva setti taasen. Jotain vaikutusta olenkin havainnut treenaamisen tuloksena, ainakaan takamus ei ole niin lättänä kuin oli vuosi sitten. Kaipa sitä muutosta pikkuhiljaa edelleenkin tulee, toivotaan niin, tikkukinttuihin toivoisin jo lisää lihaa. Työkamulle eilen taas paasasin kaikenlaista, muun muassa siitä miten itsestä ainakin tuntui, että alkuun kehitystä tuli nopeasti ja se kyllä motivoikin.

Työkamun kanssa käytiin selkä-, hauis- ja ojentajaliikkeitä läpi yhdessä. Itsekkin samalla vähän jumppasin kätösiä.


Siinähän se nopsaan tunti vierähti ja hauskaakin oli. Lauantaiaamukin alkoi mukavasti kun menin heti yhdeksältä treenaamaan toiselle salille kamun kanssa. Samalla reissulla kiittelin mielessä "omaa" salia jonne pääsee kulkukortilla silloin kuin haluaa, ei tarvitse elää aukioloaikojen mukaan.
Kamun kanssa selkää treenattiin, kolme liikeparia supereina. Olipa mukava saada vaihtelua treeniin ja uusia liikevinkkejä. Tehtiin ensin ylätaljaa leveällä + alataljasoutua kapealla


Sitten sellaista selkälaitetta (jonka nimeä en tiedä...) + kulmasoutua. Viimeisenä parina ylätaljaa kapealla otteella + alataljaa leveällä.

Sain siis myös uusia liikevinkkejä, tässä yksi


Olen tuossa siis vinopankissä masullaan. Ehdottomasti menee käyttöön tuo liike jatkossa, tosin päätä en meinaa noin pystyssä pitää jos meinaan sääliä niskojani.

Ensi viikko siis vapaillaan Kepan kanssa ja suunnataan ainakin Tallinnaan, hyviä vinkkejä saa kertoa? Treenivermeitä tahtoisi ainakin löytää.. Aiemmin en minä ole kyseiseen paikkaan matkannut. Saas nähdä minne muualle ensi viikolla päädytään..

3 kommenttia:

 1. Mä olen aina ollut myös tosi huono venyttelemään, mutta putkirullailu on vähemmän tylsää ja sitä tulee kyllä tehtyä reilusti.

  VastaaPoista
 2. Jos hyvää ruokaa haluatte kohtuu hintaan (ei siis mitään rasvamättöä = ranskalaisia + grillipihviä tms...). niin menkää ravintolaan nimeltä Porgu. Kyseinen ravintola oli viime vuonna tripadvisorissa 1. sijalla ja tänä vuonna taitaa olla noin 8. sijalla. Ihana ja tunnelmallinen paikka, maan alle rakennettu :) Osoite Ruutli 4.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, käytiin ja oli toooosi hyvä ruoka:-)

   Poista