sunnuntai 10. elokuuta 2014

Happy happy

Niin tuumailin perjantai-iltana. Tuntuu, että elämä on tällä hetkellä aika kohdillaan. Uusi duuni on ihan jees, saan tehdä asioita joista tykkään ja tehdä itsenäistä työtä. Varmasti omat haasteensa edessä, mutta ainahan niitä on. Katsotaan minne elämä kuljettaa.

Olen ollut aika laiska tällä viikolla, torstai oli vapaapäivä ja olisi tehnyt mieli vain köllötellä. Salillekkaan en jaksanut illalla lähteä vaikka aikomus oli. Liikunta jäikin väliin jos ei lasketa pientä aamulenkkiä koirien kanssa. Illalla kyllä Kepa sai houkuteltua mukaan uintireissulle.


Perjantaina oli onneksi ei niin kuuma päivä ja tuntui olokin virkeämmältä jo. Töitten jälkeen eksyin vähän shoppailemaan ja sainkin alesta barefoot-poposet joista olen haaveillut sekä uudet treenipöksyt, alesta nekin. Meidän "kylillä" on hyvä urheilukauppa, josta salikamppeita saa myös ja tilata voi jos jotain tiettyä ei hyllystä löydy. Pääsinkin sitten niitä testaamaan iltamassa kun kävin kamun kanssa tekemässä olkapää/ojentaja/masutreeniä. Totesin tehneeni hyvät ostokset.

Tehtiin ensin pystypunnerrusta, ja jaksoinkin isommalla painolla tehdä kuin ennen. Liekkö ollut niin kova piiskuri komentamassa:-)


Vipareita sivulle myös ja rattikääntöjä, kylläpä poltteli olkapäitä. Nyt taas toivomme, että ne kasvaisivat.. Sitten niitä ojentajia, kapeata penkkipunnerrusta joka mulla vähän hakusessa, aika vähän olen tehnyt, mutta onnistui kai se jotenkuten. Ojentajapunnerrusta niskan takaa ja lopuksi narulla taljassa.


Tuosta tykkään kyllä, osuu suoraan kohteeseen. Treeni meni perille, koskapa tuntui kätösissä seuraavina päivinä.

Taas on "joku aikakausi" menossa, lauantaina oli vain väsymystä ja väsymystä koko iltapäivä ja ilta. Päivän siis kimpoilin töissä, enkä siellä kerinnyt juurikaan väsymykseen vaipua. Hoksasin kyllä, että ahaa se taitaakin olla taas se aika kuusta= piinaviikko, jatkuva väsymys ynnä muuta shittiä. Samaan aikaa mieli ruoskii, että ala jo raahata luusi liikkeelle, mutta kun ei vain jaksa ja samalla muistaa olla armollisempi itselle, nyt mä vaan lepään.

Sunnuntaina iltapäivällä töissä haaveilin päiväunista ja suoraan töitten jälkeen meninkin peiton alle ja otin tunnin unoset. Sepäs virkisti ja olinkin kuin uusi ihminen sen jälkeen, lähdin siis hyvillä mielin salille. Persusta ja habaa treenaamaan.
Ensin sitä persusta ja takareisiä. Reiden koukistusta, hack-kyykkyä, askelkyykkyä smithissä ja lantionnostoja smithissä. Olin tyytyväinen ostamiini Merrellin poposiin, oli hyvä kyykkäillä hackissa kun ei jalat luistaneet.

Hauiksille hauiskääntöjä käsipainoilla ja taljassa treeniä, ensin vuorokäsinja selällään...


Noista tykkään, niissä saan tosi hyvän tuntuman hauiksiin. Saisivat nyt vähän kasvaa....


Salin jälkeen vielä hyvällä draivilla lenkille. Se oli sellainen ihana sunnuntai se.

2 kommenttia:

 1. Moikka Muru!
  Onko sulla tuollaset littanat bluethooth kuulokkeet ?
  T: Kaima

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi halppikset mutta toimii hyvin. Ainut miinus että jos kumarrun kippaavat nenälle, paitsi jos on toi panta jarruna :-D

   Poista