maanantai 4. elokuuta 2014

Aika menee liian nopeasti

Kesä menee aina liian nopeasti, miksi miksi miksi? Vasta lapset jäi kesälomalle ja ensi viikolla muka alkaa jo koulu, what? Minne kesä meni. Viikonloppukin meni taas ihan liian nopeasti, ehkä siksi kun se oli taas niin kivaa aikaa.


Kävästiin Helsingissä olemassa yksi vuorokausi. Sain koirat hoitoon edulliseen hoitopaikkaan matkan varrelle ja majoituttiin koko köörin kanssa edulliseen hostelliin. Kuuma oli eikä mitään luksusta sinänsä, mutta sopu sijaa antaa ja hyvin selvittiin, lukuun ottamatta yhden ipanan kiukuttelua. Mutta olipa reissu mikä tahansa niin yleensä ainakin yksi on huonommalla tuulella.


Noissa maisemissa käytiin syömässä aamupalaeväitä, oltiin retkellä siis. Muuten reissussa ei erityisempää tehty, kierreltiin ja katseltiin ja vähän shoppailtiin... Kotiin ajeltiin Porvoon kautta ja käytiin vanhassa kaupungissa taapertelemassa. Tykkään kyllä niistä maisemista, ipanoihin ei tehnyt vaikutsta.


Sunnuntaina synttäreitten kunniaksi mentiin aamusta Kepan kanssa salille. Tein olkapäitä samalla kaavalle kuin kamun kanssa aiemmalla kerralla. Ensin triplasarjoina pystypunnerrusta laitteessa, vipareita ja käsipainoilla ylös-pystypunnerrus-alas. Tuntuu että lopulla siihen ei edes painoja tarviis kun jo niin tuskii olkapäitä, huh.Seuraavassa setissä arnold pressia, etuolkapäitä taljalla (lattialla selällään maaten)


ja pystysoutua


Lopuksi tein takaolkapäitä käsipainoilla + facepullia.

Illasta kerittiin vielä käydä prätkäilemässä ja lenkillä. Mukava synttäripäivä siis.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti